Fotograferingen sker i min studio i Gråbo och jag börjar alltid med att prata och busa en stund med barnet innan jag tar fram kameran. Detta gör jag för att barnet ska känna sig trygg i den nya miljön och med mig som fotograf.

Vi börjar med att ta vackra porträttfoton för att sedan ta fram tårta och ballonger och det är nu kalaset börjar!

Många väljer att byta kläder när det är dags för smash the cake fotograferingen eftersom att den många gånger innebär mycket kladd. Det är så roligt att se hur olika barnen reagerar, vissa barn älskar att kladda och smeta med tårtan överallt medan andra är mer skeptiska, oavsett hur ditt barn reagerar så tar vi det i barnets takt.

Fotograferingen tar ca 1 timme och det finns möjlighet att duscha av barnet efteråt.

Inom två veckor efter vår fotografering är ni välkomna tillbaka till studion för en bildvisning. Vi tittar tillsammans på ett bildspel med dom bästa bilderna från er fotografering och ni får berätta vad ni önskar göra med bilderna efteråt.

Ni kan läsa mer om mina produkter och se en fullständig prislista under investering


01.

03.

02.

Ni skickar en förfrågan genom att fylla i formuläret längst ner på sidan. Inom två arbetsdagar återkommer jag med förslag på tider.

I samband med bokning betalar du 500 kr i bokningsavgift, denna summan dras sedan av på slutfakturan du betalar i samband med leverans.

Innan vår fotografering skickar jag en välkomstsguide med lite tips att tänka på inför vår fotografering. Ni kommer även att få svara på några frågor och detta är för att jag på bästa sätt ska kunna plocka fram rekvisita i en färgskala som sedan passar in i ert hem.
Förfrågan / Bokning

Efter fotografering

Fotografering

Pris smash the cake fotografering

I priset ingår:
Fotografering i studio, ca 1 timme.
En tårta
En välkomstguide
En färgkonsultation där vi går igenom vad man kan tänka på vid val av kläder och rekvisita.
Ett personligt webbgalleri med ca 25 st utvalda bilder.
Kostnad för bilder tillkommer efter fotograferingen.


1100 kr

Hurra, ditt barn ska fylla 1 år!

Dagar blir till veckor, veckor blir till månader och helt plötsligt ska er lilla bebis fylla 1 år.

Finns det något bättre sätt att fira den första födelsedagen än med ballonger, tårta och massa kladd? En smash the cake fotografering är verkligen en rolig upplevelse för hela familjen. Vissa barn älskar att kladda medan andra är mer försiktiga och bara smakar lite på tårtan men oavsett kommer vi skapa fina minnen tillsammans.HUR GÅR DET TILL?

Fullständig prislista hittar ni här

SKICKA 

MEDDELANDE

TELEFONNUMMER

Email

NAMN

Tack för ditt mail


KONTAKTA MIG

CAROLINE CEDERBY

GÖTEBORG